Mengelers Automotive Limburg nieuws - Mengelers 50 jaar BOVAGlid

Een bijzonder Mengelers jubileum


Dit jaar zijn wij namelijk 50 jaar lid van de BOVAG.

Mengelers Automotive Limburg nieuws - Mengelers 50 jaar BOVAGlid

Betrouwbaarheid is bij de Japanse merken van Mengelers vanzelfsprekend

Wij vieren dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: Mengelers Automotive Limburg is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van account adviseur René Lamers ontvingen de heer Mengelers, de heer Italiaander en de heer Geurts een speciaal certificaat.

Mengelers Automotive Limburg staat al meer dan een halve eeuw bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan’, aldus Han ten Broeke, voorzitter van BOVAG. Het is daarom niet gek dat wij 50 jaar aangesloten zijn bij BOVAG. Voor de Mengelers klanten is dit namelijk een stukje extra zekerheid en vertrouwen. Iets wat niet mag ontbreken in de bijzondere relatie tussen Mengelers en de klanten.

Mengelers Automotive Limburg. Dat is vertrouwd thuiskomen!

Mengelers Automotive Limburg is van oorsprong begonnen als klein familiebedrijf van het merk Lancia in Oirsbeek met Zef en Mientje Mengelers als grondleggers. In 1963 werd een grote droom vervuld doordat het Toyota dealerschap werd getekend waardoor hun langgekoesterde droom werd verwezenlijkt en Mengelers de oudste Toyota dealer van Nederland werd. In 1997 gaven zij het stokje over aan de kinderen. Het ondernemerschap zat duidelijk in het bloed. Want meer dan 70 jaar later staat het familiebedrijf Mengelers bekend als het vertrouwde Automotive adres voor Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda en Mitsubishi voor de provincie Limburg.

Of u nu komt voor een nieuwe auto/occasion, reparatie, onderhoud, financiering, lease of welk ander mobiliteitsonderwerp dan ook. Ons team zal u met een warm welkom op al onze vestigingen begroeten. Dat is vertrouwd thuiskomen!





Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT

  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                9:00-18:00
    Zaterdag   9:30-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00




© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.